δελτα 3 αε
Ποιοί είμαστε

Όλες οι δραστηριότητες της ΔΕΛΤΑ 3 Α.Ε. διενεργούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στην περιοχή Καλοχωρίου κοντά στην γέφυρα του Γαλλικού ποταμού και σε απόσταση 200 μέτρων από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών. Το ανωτέρω ακίνητο είναι κτισμένο σε οικόπεδο 10 στρεμμάτων περίπου και αποτελείται από ένα ισόγειο αποθηκευτικό χώρο 3.201 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένο με συστήματα ραφιών αποθήκης. Ακόμη, από τον πρώτο όροφο στον οποίο βρίσκονται τα γραφεία και οι λοιποί βοηθητικοί χώροι, είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής παραμονή και διακίνηση των εμπορευμάτων. Τέλος, η έκτασή των κτιρίων περιβάλλεται από χώρο πλέον 8000 τ.μ.

Ακόμη, η ΔΕΛΤΑ 3 Α.Ε. παρέχει:


Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΩΝ
 1. Έξι (6) χώρους φορτοεκφόρτωσης (ράμπες) με προσαρμοζόμενη επίπεδη μεταλλική βάση για διευκόλυνση των εργασιών φόρτωσης & εκφόρτωσης.
 2. Υπαίθριο χώρο για containers και εμπορεύματα που μπορούν να παραμείνουν στην ύπαιθρο.
 3. Περιμετρικό σύστημα ασφαλείας, σύστημα πυρανίχνευσης, πυροσβεστικό σύστημα και κλειστό σύστημα τηλεοράσεως που συνδέεται με κέντρο λήψεως εικόνας και σημάτων.
 4. Χώρος εστιάσεως και ντους για τους οδηγούς και τα πληρώματα των φορτηγών αυτοκινήτων.
 5. Σύστημα κλιματισμού θερμού και ψυχρού αέρος για τα γραφεία και τους λοιπούς χώρους,, πλην του κύριου αποθηκευτικού χώρου, όπου βρίσκονται τα εμπορεύματα.


Β. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 1. Αποθήκευση εγχωρίων και κοινοτικών προιόντων.
 2. Αποταμίευση εμπορευμάτων τρίτων χωρών.
 3. Φορολογική Αποθήκη Οινοπνευματωδών Ποτών.
 4. Διανομή των πιο πάνω εμπορευμάτων σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας.
 5. Λογιστική παρακολούθηση εισαγομένων και εξαγομένων εμπορευμάτων.

Γ. ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ Φ.Π.Α.

 1. Με απόφαση της Διεύθυνσης Τελωνείων Θεσσαλονίκης έχει αναγνωριστεί σαν Δημόσια Αποθήκη Αποταμίευσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παραμείνουν μέσα στον χώρο της Αποθήκης για απεριόριστο χρόνο και με αναστολή των δασμών, φόρων και Φ.Π.Α. εμπορεύματα τρίτων χωρών χωρίς οι αποταμιευτές-πελάτες μας να καταθέτουν εγγυήσεις για λογαριασμό τους.
 2. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αποταμίευσης Κοινοτικών & Εγχώριων εμπορευμάτων που προορίζονται για εξαγωγή με απαλλαγή του Φ.Π.Α. για όσο χρονικό διάστημα παραμείνουν στην Αποθήκη μας.

Δ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται αμέσως μετά την είσοδό τους στην αποθήκη και για όσο χρόνο μείνουν σ' αυτήν, καθώς και μέχρι την παράδοση τους (μεταφορά τους) σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο επιθυμεί ο πελάτης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες φωτογραφίες των εγκαταστάσεων μαςTop